T-shirtar med tryck på är väldigt populära nuförtiden, och de passar dessutom bra att ge bort som present till era kunder och anställda. Genom att använda er av ett konsttryck i kombination med er logotyp kan ni skapa uppseendeväckande och snygga t-shirtar som era kunder kommer att vilja bära.

Giveaways skapar starka band

Genom att använda er av giveaways och presentreklam i er marknadsföring kan ni skapa starka relationer till era kunder. De kommer att känna sig uppskattade och speciella, speciellt om de får ta emot en t-shirt med ett snyggt konsttryck. Genom att ge kunderna någonting som de kan använda, och som är så snyggt att de vill ha det på sig, kommer ni att få nöjda och glada kunder som är lojala mot ert företag.

Att skapa ett konsttryck

Om ni väljer att trycka ett konstverk på era profilprodukter är det första steget att ta kontakt med en konstnär som kan förverkliga er vision. När ni har pratat igenom vad ni är ute efter är det viktigt att ni diskuterar med konstnären hur konstverket ska passa ihop med er logotyp. Faktum är ju att logotypen kommer att vara en viktig del av trycket. Själva tanken med t-shirtarna är att marknadsföra ert företag, och då är det viktigt att logotypen passar ihop med resten av trycket, och att den är tillräckligt framträdande. Som en utgångspunkt i det här arbetet kan ni använda ert företags grafiska profil.

Profilkläder som vandrande reklam

Genom att använda er av profilkläder, antingen ni väljer sådana med konsttryck eller inte, kommer de personer som bär dem att fungera som vandrande reklampelare för ert företag. De kommer att bli som representanter för det som ni står för. Därför är det mycket viktigt att ni noga tänker igenom ert val av tryck på profilkläderna. Att välja ett konsttryck kommer att väcka uppmärksamhet, och därför kan det vara en mycket bra idé.