Hej och välkommen till Konstprofilen! Här hittar du all information som du kan tänkas behöva när det gäller profilprodukter och profilkläder. Vi tipsar om var du kan köpa in profilprodukter till ditt företag, och vad du bör tänka på innan du lägger din beställning.

Genom att använda dig av profilkläder och presentreklam som en del av din marknadsföring kan du uppnå en rad olika positiva effekter. Du kan göra ditt företag och dess logotyp synligt och välkänt. Dessutom kan du knyta dina kunder till dig och skapa en lojalitet mellan kund och företag. Dina anställda kan också känna större tillhörighet till företaget, och en extra stolthet över sin arbetsplats.

När du och ditt företag funderar på att satsa på profilkläder och profilprodukter är det bra att utgå från företagets grafiska profil, och att göra en enkel analys av vilka era kunder är, det vill säga en målgruppsanalys. Här på Konstprofilen hittar du tips och råd om hur du kan gå tillväga också med det arbetet.

Sist men inte minst kan du hitta en rad olika tips kring hur du kan tänka för att använda dig av konst i din marknadsföring. En konstnär är ett proffs på att arbeta med färg och form, och kan därför vara en mycket god hjälp när det handlar om att ta fram en företagslogotyp att trycka på era profilprodukter. En konstnär kan också hjälpa er med er grafiska profil, och med att designa era produkter. Dessutom kan han eller hon bidra med input kring hur ni kan använda er av konsttryck på era produkter.